16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

Νέα και εντυπωσιακή είσοδος στην Παφο στο Άλσος Ήβης Μαλιώτου (pics) 

Μία νέα και εντυπωσιακή είσοδο στο Άλσος Ήβης Μαλιώτου στην Πάφο έχουμε εδώ και λίγο καιρό.

Ο νέος αυτός χώρος αποτελεί ενα πανέμορφο και ζέστο προορισμό για κάθε γυναίκα, ένα μικρό ναό ομορφιάς και περιποίησης μαλλιών των οποίο υπογράφει με πολλή αγάπη και μεράκι η Λευκή Θεμιστοκλέους.

Το Lefki Hair Studio είναι ένα μοντερνο κομμωτήριο, με ζεστές επιλογές χρωμάτων και διακόσμισης που σε συνδυασμό με την ηρεμία πουν προσφέρει η γειτονιά του πάρκου Ηβης Μαλιώτου δημιουργούν σε κάθε γυναίκα που αγαπάει και σέβεται το κεφάλαιο “περιποίηση μαλλιών” την ορμητική επιθυμία να επισκεφθεί το χώρο και να απολαύσει ένα χτένισμα μαλλιών, ένα κόψιμο ή ένα βάψιμο η ένα γενικό make over.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Λευκή με επαγγελματισμό και ζήλο κάνει τα ψαλίδια να “κελαηδάνε” με στόχο να φύγετε από εκεί απόλυτα ικανοποιημένες για να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

Με λογικές τιμές, με άριστο αποτέλεσμα και ένα ιδανικό περιβάλλον για ποιοτική επίσκεψη στο κομμωτήριο σας το Lefki Hair Studio αποτελεί δίχως άλλο την απόλυτη επιλογή για την επόμενη επίσκεψη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26001733, Οδός Γλαδστωνος 17 ή μέσω Instagram στη σελίδα @lefki_hair_studio

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ