23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Νέα ηγεσία στην ΠΟΒΕΚ Πάφου: Νέος πρόεδρος ο Αντρέας Ευριπίδου

Ο Αντρέας Ευριπίδου, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Πάφου και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει νέα πνοή στην οργάνωση, αφού είναι γνωστές οι γνώσεις και οι ικανότητές του.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Επαρχιακής Επιτροπής και των άλλων στελεχών της ΠΟΒΕΚ Πάφου, στην παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Στέφανου Κουρσάρη  και του κεντρικού οργανωτικού Γραμματέα Κυριάκου Μουστάκα, αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση της επιτροπής και χρέη προέδρου ανέλαβε ο Αντρεας Ευριπίδου και καθήκοντα επαρχιακού Γραμματέα η Ελένη Χατζιάντωνα.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και γενικότερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αποφασίστηκε όπως στην επαρχιακή επιτροπή συμμετέχουν αξιωματούχοι όλων των επαγγελματικών συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο νέος πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Πάφου Αντρέας Ευριπίδου, υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του με όραμά του η Πάφος και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επανέλθουν σύντομα σε ρυθμούς βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ