22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Νέα Διεθνής Βράβευση για την Aristo Developers – Best Residential Developers 2019

Με με μια επιβλητική πορεία 40 ετών η Aristo Developers συνεχίζει την δυναμική της πορεία στον τομέα ανάπτυξης γης όπου και δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποσπώντας διεθνείς διακρίσεις και τιμητικούς τίτλους απο πολλούς έγκριτους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους οργανισμούς.

Η νεα διεθνής διάκριση της Aristo Developers αφορά την βράβευση της ως “Best Residential Developer» για το 2019  από τα βραβεία «International Finance Magazine (IFM) Awards».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις υποψήφιες εταιρείες περιλαμβανόταν πλήθος κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου από όλο τον Ευρωπαικό Χώρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα βραβεία «International Finance Magazine (IFM)Awards», αναγνωρίζουν τους οργανισμούς και τις εταιρείες, των οποίων η συμβολή στον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό χάρτη κρίνεται σημαντική για την οικονομία προάγοντας την ποιότητα και την καινοτομία στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται.

Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αριστοδήμου Θεόδωρος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κάθε χρόνο τα βραβεία International Finance Magazine(IFM) Awards, αναγνωρίζουν και βραβεύουν τους καλύτερους του κλάδου μας. Είμαστε περήφανοι και συνάμα πολύ χαρούμενοι για την βράβευση μας που επιβεβαιώνει την σκληρή μας εργασία και προσήλωση στους στόχους μας”.

Η Aristo Developers συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσεται με γνώμονα την υπέρβαση των προσδοκιών των αξιότιμων πελατών της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ