20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Νέα διάσωση στην Πάφο: Γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί όταν παρασύρθηκε από μεγάλα κύματα [φωτος]

Μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών άλλη μια διάσωση έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα διασώσεων από τους ναυαγοσώστες της Πάφου.


 

Μετά και τη διάσωση δύο αδερφιών ηλικίας 9 και 15 ετών αντίστοιχα χθες στην παραλία των Ποτίμων [Διαβάστε ΕΔΩ] σήμερα το πρώι γυναίκα 70 περίπου ετών από τη Ρωσία, στην παραλία των Μανδριών κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Βρυαίνης στην Πάφο, κινδύνεψε να πνιγεί όταν ενώ κολυμπούσε λόγω και των μεγάλων κυμάτων στη θαλάσσια περιοχή της Πάφου σήμερα, παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να καλέσει σε βοήθεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

KYMMATA MANDRIA1

Άμεση ήταν η παρέμβαση του ναυαγοσώστη της παραλίας Γιώργου Φεττά ο οποίος έσπευσε για βοήθεια και κατάφερε να βγάλει πίσω στη στεριά την 70χρονη η οποία ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη και φοβισμένη.

FETTAS GIWRGOS

 

Η 70χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Μιλώντας στο PafosPress.com ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, συνεχάρει όλους τους ναυαγοσώστες για το έργο που επιτελούν αναφέροντας πως είναι άξιοι θαυμασμού που βάζουν πάνω από όλα την ασφάλεια των άλλων θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ