24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Νάσος Χατζηγεωργίου: Ο ΚΟΤ επενδύει στο τουριστικό μας προϊόν (ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ)

Νάσος Χατζηγεωργίου, Μέλος Δ.Σ. ΚΟΤ

«O KOT την τελευταία τριετία έχει αλλάξει πλεύση και έχει επενδύσει σημαντικά προς την επέκταση της τουριστικής σεζόν. Επενδύει χρήματα και άλλους πόρους σε αναβαθμίσεις της τουριστικής εμπειρίας και των υποδομών, όπως μεταξύ άλλων σε αθλητικά, συνεδριακά κέντρα, ποδηλατικές διαδρομές, κ.ά. Στοχεύει στην προσέλκυση εξειδικευμένων μορφών τουρισμού, όπως τουρισμό υπαίθρου, αθλητικό τουρισμό, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων, γκολφ.

Παράλληλα επενδύει στην επανατοποθέτηση της τουριστικής Κύπρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και επικεντρώνεται σε αγορές με επαρκή προσβασιμότητα και προοπτική. Διεκπεραιώνει διαφημιστικές εκστρατείες και στοχευόμενες δράσεις σε διάφορες αγορές και, μεταξύ άλλων, στηρίζει και ενθαρρύνει διοργανώσεις πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Πως η Πάφος «χτυπά» την εποχικότητα;

Επιπρόσθετα στηρίζει προωθητικές και άλλες ενέργειες διαφόρων εταίρων, διοργανωτών ταξιδιών και αεροπορικών εταιρειών για αύξηση της ροής επισκεπτών την περίοδο Νοεμβρίου – Απριλίου.

Τόσο ο ΚΟΤ όσο και οι υπόλοιποι φορείς του τουρισμού καθώς και το αρμόδιο Υπουργείο για επίτευξη του στόχου της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στην ανταγωνιστικότητα του προορισμού στον εμπλουτισμό της τουριστικής εμπειρίας/υποδομών, αναβάθμιση της αεροπορικής σύνδεσης/προσβασιμότητας και πιο επιθετικό και στοχευόμενο μάρκετινγκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Θάνος Μιχαηλίδης: Έτσι θα πλήξουμε την εποχικότητα

Γιώργος Μάης: Στόχος μας η αύξηση κατά 300-400 χιλιάδες

Ανδρέας Δημητριάδης: Υπάρχουν τρόποι να αυξήσουμε τον χειμερινό τουρισμό

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ