25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Μ. ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ: “Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία, για δημιουργία θαλασσίου πάρκου στα Δημοτικά Μπάνια…!”

Η προσπάθεια πολλών παραγόντων στην επαρχία μας, για προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον χρειάζεται να παρθούν δραστικές αποφάσεις, για να ξανακερδίσουμε ως επαρχία τους χαμένους μας τουρίστες και να τους κάνουμε να σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να επιλέξουν την Πάφο, για τις διακοπές τους.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έγιναν κάποιες εισηγήσεις και την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη στα Δημοτικά Μπάνια, για κάποιες σκέψεις που γίνονται, για αναβάθμιση της περιοχής.

Τα δημοτικά Μπάνια με τις παροχές που προσφέρουν και τη φήμη που έχουν αποκτήσει από τις πολλές και ιδιαίτερα πρωτοποριακές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, του Σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, αποτελούν και την προμετωπίδα για προσέλκυση εκείνων του τουριστών, οι οποίοι θα δώσουν στην πόλη μας την “οικονομική ανάσα” που χρειάζεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

δημοτικα μπανια

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Ολύμπιος Ιωαννίδης από τον ΚΟΤ, α Άθως Ανθίμου από την Ηλεκτρομαγνητική Υπηρεσία, Νάσος Χατζηγεωργίου εκ μέρους της Ευρείας Τουριστικής, ο Κώστας Λοίζου και η Ελισάβετ Σαββίδη από την επαρχιακή Διοίκηση, ο Χρυσόστομος Χριστοδούλου και ο Γιαννάκης Ηλία από την Λιμενική, πρόεδρος των παραλιών Νίκος Σιμιλλίδης, ο επιθεωρητής Πάμπος Χαραλάμπους, ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης και ο Χρίστος Μαυρομμάτης, εκπρόσωπος των Ναυαγοσωστών.

ιερωκηπιωτηςΟ πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε για τα έργα που σχεδιάζονται για τα Δημοτικά Μπάνια: “Ως Χειμερινοί Κολυμβητές χαιρετίζουμε την εισήγηση των διαφόρων εμπλεκομένων για δημιουργία, ενός πάρκου θαλάσσιας ζωής στα Δημοτικά Μπάνια. Με αυτό τον τρόπο αφενός θα αποκτήσουμε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο για να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό που πλέον ζητά αυτές τις διευκολύνσεις για τις διακοπές του και αφετέρου με τα έργα που θα γίνουν θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο μια παραλία, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν για την επαρχία μας. Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε επίσης ότι με καλή θέληση από όλους μερικά μικρά προβλήματα που εντοπίσθηκαν στη σύσκεψη θα ξεπερασθούν , όπως η προσθήκη ακόμη ενός ναυαγοσώστη επειδή θα επεκταθεί η περιοχή λουομένων και θα μετακινηθούν πιο μέσα οι σημαδούρες” Θα πρέπει ως επαρχία να κάνουμε ένα σπουδαίο έργο πριν να μας προλάβει, να το κάνει για άλλη μια φορά κάποια άλλη επαρχία…! κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ