22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Μυστήριο με το 2o άτομο που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο- Εξαφανίστηκε από τη σκηνή

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε με αίμα χθες αργά το απόγευμα στην Πάφο και συγκεκριμένα στον δρόμο Τσάδας προς Καλλέπεια.

Στο νέο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 52χρονος Μιχάλης Χρυσοστόμου, από τη Λετύμπου.

Γύρω στις 7.40 χθες το απόγευμα, ενώ ο 52χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας, τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Η κατάσταση του 30χρονου, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία ψάχνει το 3ο άτομο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο

Το μυστήριο ωστόσο που η Αστυνομία καλείται να λύσει είναι το πιο είναι το δεύτερο άτομο που βρισκόταν στο ένα από τα δύο οχήματα και μετά το θανατηφόρο ουσιαστικά εξαφανίστηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο το οποίο μετά τη σφοδρή σύγκρουση εξετάστηκε για πιθανά τραύματα ή κτυπήματα εντός του ασθενοφόρου, από το πλήρωμα διάσωσης, ωστόσο κάποια στιγμή και προτού αναχωρήσει το ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο το πιο πάνω πρόσωπο βγήκε από το όχημα και απομακρύνθηκε από τη σκηνή χωρίς κανένας να γνωρίζει ούτε που πήγε ούτε την ταυτότητά του.

Την πιο πάνω πληροφορία για το τρίτο άτομο που εγκατέλειψε τη σκηνή επιβεβαίωσε στο PafosPress.com και η Τροχαία Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ