21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς – Αυτό που έκαναν είναι μοναδικό! [βίντεο]

Επ’ ευκαιριας της Παγκοσμιας Ημερας Σπάνιων Γενετικων Παθησεων, τα παιδια οι εκπαιδευτικοι και οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αγιας Μαρινας Χρυσοχους ενωσαν τις φωνες τους τραγουδωντας το τραγούδι “Οπου υπαρχει αγαπη” στελλοντας το μηνυμα οτι ειναι κοντα στα άτομα με σπανιες γενετικες παθησεις σχηματιζοντας και μια μεγαλη καρδια!!!

“Μονος ειμαι σπανιος , μαζι ειμαστε δυνατοι”

Ευχαριστουμε θερμα τους γονεις που ελαβαν μερος στο σχηματισμο αλλα και το φωτογραφο του σχολείου μας, κ. Ροδη Ροδοσθενους για την αφιλοκερδως φωτογραφηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επ' ευκαιριας της Παγκοσμιας Ημερας Σπάνιων Γενετικων Παθησεων, τα παιδια οι εκπαιδευτικοι και οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Αγιας Μαρινας Χρυσοχους ενωσαν τις φωνες τους τραγουδωντας το τραγούδι "Οπου υπαρχει αγαπη" στελλοντας το μηνυμα οτι ειναι κοντα στα άτομα με σπανιες γενετικες παθησεις σχηματιζοντας και μια μεγαλη καρδια!!!"Μονος ειμαι σπανιος , μαζι ειμαστε δυνατοι"Ευχαριστουμε θερμα τους γονεις που ελαβαν μερος στο σχηματισμο αλλα και το φωτογραφο του σχολείου μας, κ. Ροδη Ροδοσθενους για την αφιλοκερδως φωτογραφηση.

Gepostet von Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Χρ am Mittwoch, 4. März 2020

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ