24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΠΡΑΒΟ: Η πράξη της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που σχολιάστηκε πολύ θετικά χθες βράδυ

Την Αστυνομία και τους αστυνομικούς οι περισσότεροι απο τους δημότες τη θεωρούν και πολύ σωστά ως συνεργάτη και όποτε και αν χρειαστεί θα την έχουν δίπλα τους να τους προστατεύσει απο τυχόν άσχημες καταστάσεις ή να τους βοηθήσει να λύσουν προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. 


Για να είμαστε όμως ειλικρινείς με τους εαυτούς μας υπάρχει δυστυχώς και μια μικρή μερίδα που θεωρεί ότι η Αστυνομία δεν υπηρετεί τον σκοπό της και ότι οι αστυνομικοί έχουν ως μόνη έγνοια να καταγγέλνουν κόσμο και να γράφουν πρόστιμα.

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό όμως το οποίο μετέφερε στο PafosPress.com ο φίλος αναγνώστης της σελίδας Ανδρέας Περατικός απο την Πάφο αποδεικνύει ότι η περιγραφή που ταιριάζει καλύτερα στην Αστυνομία αναμφισβήτητα είναι αυτή της πρώτης παραγράφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως μας μετέφερε λοιπόν ο Ανδρέας χθες βράδυ βρισκόταν για διασκέδαση σε ένα μερος στη Λεμεσό όπου ένας νεαρός μετά απο αρκετή κατανάλωση ποτού πήγε και το ανέφερε στην Αστυνομία λέγοντας τους επίσης ότι δεν μπορεί να οδηγήσει μέχρι το σπίτι του.

Οι δυο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο δεν έχασαν δευτερόλεπτο και πήραν τα κλειδιά του νεαρού και με το περιπολικό της υπηρεσίας τον μετέφεραν στον σπίτι του σώο και ασφαλή. Μια κίνηση που μπορεί να θεωρείται αυτονόητη είναι όμως μια ξεκάθαρη ένδειξη της εικόνας της Αστυνομίας που εμείς οι δημότες επιθυμούμε να βλέπουμε. Όλα αυτά μάλιστα την ίδια στιγμή που στην ίδια πόλη ένας νέος 23 χρόνων έχανε τη ζωή του στην άσφαλτο τόσο πρώορα. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ