18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μπορεί να ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά σε κάποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα νότια και βόρεια παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις αυγινές ώρες είναι πιθανό τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ