22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μπαράζ συλλήψεων στην Πάφο – Χειροπέδες σε 4 νεαρά άτομα για πάνω από 25kg ναρκωτικών

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία μετά από συντονισμένες έρευνες που διεξήγαγαν τα μέλη μαζί με την ΥΚΑΝ για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση η ΥΚΑΝ συνέλαβε στο αεροδρόμιο Πάφου μια νεαρή από την Ελλάδα, ηλικίας 30 ετών στις αποσκευές της οποία ανευρέθηκαν ναρκωτικά συνολικού βάρους πέραν των 25 κιλών. Η νεαρή συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησής της.

Σε δεύτερη περίπτωση σε πλαστικό δοχείο θαμμένο στο έδαφος έκρυψαν 18 ναύλον σακούλια τα οποία περιείχαν συνολικά 504 γραμμάρια κάνναβης δύο 20χρονοι από την Βρετανία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ( Κλιμάκιο Πάφου) έθεσαν υπό παρακολούθηση την αγροτική περιοχή της Πέγειας όπου ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά στο πλαστικό δοχείο.

Όταν οι δύο νεαροί προσέγγισαν με όχημα ο ένας εκ των δύο εξήλθε του οχήματος για να πάρει τα ναρκωτικά και συνελήφθη.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης  84 γραμμαρίων. Το δεύτερο πρόσωπο που προσπάθησε να διαφύγει καταδιώχτηκε και ακολούθως συνελήφθη.

Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο όχημα των Βρετανών εντοπίστηκε επίσης μικρή ποσότητα κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση και πάλι στην Πέγεια η Αστυνομία συνέλαβε νεαρό ηλικίας 22 ετών, επίσης από την Αγγλία, ο οποίος σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου επίσης εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.

Τις υποθέσεις εξετάζει η ΥΚΑΝ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ