26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Θα μας τρελάνουν για τα καλά- Δείτε σε τι μετέτρεψαν τα φώτα τροχαίας

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Όσοι ζουν στην Πάφο θα γνωρίζουν καλά την οδό Πετράκη Μυλωνά (συνέχεια της Φελλάχογλου στο ύψος του μιναρέ) η οποία πλέον δεν είναι μονόδρομος λόγω και των καταστκευαστικών έργων στο κέντρο της πόλης.


 

Η ταχύτητα σκοτώνει

1393673AΤο αποτέλεσμα είναι η συγκεκριμένη οδός να απέκτησε απίστευτα μεγάλη κίνηση αφού όσοι έρχονται απο τα μεγαλύτερα περίχωρα της Πάφου, Χλώρακα, Έμπα, Κισσόνεργα, Πέγεια, Τάλα και Λέμπα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο για να πάνε στην Κάτω Πάφο περνώντας μπροστά απο την Δημοτική αγορά και την Επαρχιακή Διοίκηση.

Προς τι όμως όλος αυτός ο πρόλογος; Τι έκαναν κάποιοι έξυπνοι νομίζετε; Σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου που η δίοδος δεν είναι δυνατή για πήγαινε έλα λόγω στενότητας του δρόμου τοποθετήθηκαν προσωρινά φώτα τροχαίας. Κάποιοι λοιπόν επιστρατεύοντας όλη τους την ευφυία μετέτρεψαν τα φανάρια σε σύμβολα στέλνοντας ταυτόχρονα και μηνύματα.

Έκαναν λοιπόν το κόκκινο φανάρι μια κόκκινη καρδία , με το κίτρινο δημιούργησαν το σήμα της Ειρήνης ☮και το πράσινο το μετέτρεψαν σε σύμβολο της κάνναβις120px-Cannabis_leaf.svg .

 

13940935_102AΒέβαια ίσως στη φωτογραφία λόγο και φωτισμού να μην είναι 100% ευδιάκριτο στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απο το σημείο και να μην το προσέξεις.

Τελικά κάποιοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν για τα καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά γενική ομολογία ήταν μια έξυπνη και εμφάνταστη ενέργεια. Είπαμε θα γίνουμε πολιτιστική πρωτεύουσα οπότε η δημιουργία πρέπει να επιβραβεύεται.

Εσείς τι λέτε;

Αφήστε μας το σχόλιο σας πιο κάτω.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ