16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Έβγαλε βόλτα με τη μηχανή το τεράστιο του ιγκουάνα

Είναι που είναι καλοκαίρι και έσφιξαν για τα καλά οι ζέστες είπαμε να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα μέσα απο την στήλη Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ παρουσιάζοντας και κάποια πιο ανάλαφρα θέματα εκτός απο θανάτους, συλλήψεις, πραξικοπήματα και πυρκαγιές.


 

Έτσι λοιπόν “τρέξαμε” κάτω λίγο στο timeline μας στο Facebook και “ψωνίσαμε” μια φωτογραφία απο τη φίλη Μαρία Κ.Γ. απο την Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Φιλόζωοι υπάρχουν πολλοί και ο καθένας επιλέγει για συντροφιά το αγαπημένο του είδος ζώου το οποίο φροντίζει και φυσικά περνάει και τον ανάλογο χρόνο μαζί του είτε παίζοντας, είτε παίρνοντας το μια βόλτα για χαλάρωση.

Κατοικίδια όμως δεν είναι μόνοι οι σκύλοι και οι γάτες αλλά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τη φωτογραφία η οποία κάνει το γύρω της Πάφου αλλά και του διαδικτύου και οι σαύρες.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και ιδιοκτήτης του χαριτωμένου ιγκουάνα είπε να το βγάλει για βόλτα να πάρει λίγο αέρα και την ευκαιρία αυτή δεν έχασε η συμπολίτισσά μας Μαρία Κ.Γ. αποθανατίζοντάς το πρωτοφανές περιστατικό με το φωτογραφικό της φακό και συνοδεύοντας την μοναδική φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο: “Το είδαμε κ αυτο στην Πάφο μοτοσυκλετιστής με συνοδηγό ενα τεραστίων διαστάσεων ιγκουάνα!!!”

Ας ευχηθούμε μόνο ο νεαρός να μην βρεθεί μπροστά απο κανένα αστυνομικό μπλόκο και να καταγγελθεί γιατί η συμπαθής σαύρα …δεν φοράει κράνος!

Όσοι επιθυμούν να δουν τις φωτογραφίες τους ή τα βίντεο τους να δημοσιεύονται ας μας τα στέλνουν στη σελίδα μας στο FACEBOOK σε προσωπικό μήνυμα ή στο email μας στο [email protected] 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ