26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 16χρονη μαθήτρια από την Πάφο πέτυχε Παγκόσμια Πρωτιά στην Λογιστική (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Ακόμη μια σημαντική διάκριση πέτυχε το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιώργος Μενελάου εξασφαλίζοντας μια Παγκόσμια Πρωτιά σε διαγωνισμό Λογιστικής. Το Φροντιστήριο των επιτυχιών και των Παγκόσμιων Χρυσών στη Λογιστική και την Πολιτική Οικονομία πέτυχε ίσως την μεγαλύτερή του διάκριση μέχρι φυσικά την επόμενη.

Η μαθήτρια Ραφαέλα Αντρέου κατάφερε να εξασφαλίζει την πρώτη θέση Παγκοσμίως στη Λογιστική στο επίπεδο Elementary.

Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία της νεαρής μαθήτριας από την Πάφο αλλά και του φροντιστηρίου αν αναλογιστεί κανείς ότι στους διαγωνισμούς αυτούς λαμβάνουν μέρος δεκάδες χιλιάδες μαθητές από όλο τον πλανήτη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Ραφαέλα έλαβε τα ευχάριστα νέα που προέκυψαν μέσα από τη συστηματική της δουλειά και την προετοιμασία από τον καθηγητή της Γιώργο Μενελάου με επιστολή από τη διοργανώτρια αρχή, Pearson, για να παρευρεθεί και να παραλάβει το Χρυσό της μετάλλιο LCCI World Gold Medallion for Pearson LCCI Level 1 Certificate in Bookkeeping (VRO) σε ειδική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στα Λατσιά.

Πολλά συγχαρητήρια στην 16χρονη μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου και είμαστε σίγουροι ότι πολλές φορές στο μέλλον θα μας απασχολήσει θετικά και ευχάριστα με τις επιδόσεις της. Απέδειξε άλλωστε ότι είναι ικανή να πετύχη την κορυφή και σίγουρα επιλέγοντας σωστά τους καλύτερους για να την καθοδηγήσουν δεν μπορεί παρά να νιώθει περήφανη για το επίτευγμά της.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στην οικογένειά της.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ