22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μισό εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση σε 28χρονο Κύπριο μοτοσικλετιστή

Αποζημίωση μαμούθ κατέβαλε ασφαλιστική εταιρεία σε 28χρονο, κάτοκο Λεμεσού, ο οποίος είχε εμπλακεί στις αρχές του έτους σε οδικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του και την όρασή του από το ένα του μάτι, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια».


Η αποζημίωση που καταβλήθηκε εξωδίκως σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών, ανέρχεται συνολικά στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλα άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου του 2017, όταν 70χρονος οδηγός αυτοκινήτου ανέκοψε την πορεία του 28χρονου μοτοσικλετιστή στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τότε άρχισε και ο Γολγοθάς του, καθώς οι γιατροί έκριναν σκόπιμο τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού, στο σημείο πάνω από την περιοχή του γονάτου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, παράλληλα ο 28χρονος έχασε και την όραση του από το δεξί μάτι, παρέμεινε σε κώμα για περίοδο 3 εβδομάδων και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για αποκατάσταση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και στο υπόλοιπο του σώμα.

Συνολικά ο 28χρονος χρειάστηκε νοσηλεία διάρκειας 2μιση μηνών, εκ των οποίων τους δύο πέρασε στην εντατική.

Ο 28χρονος ανέθεσε την υπόθεση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Αλήθειας, στο Δικηγορικό Γραφείο Μιχάλη Νεοκλέους, προκειμένου να διευθετηθούν οι απαιτήσεις που πήγαζαν από το τροχαίο και την ασφαλιστική εταιρεία του ηλικιωμένου Cosmow Insurance Ltd εφόσον το τροχαίο προκλήθηκε από υπαιτιότητα του 70χρονου.

Το εν λόγω δικηγορικό γραφείο κατάφερε να διευθετήσει την υπόθεση εξωδίκως με αποζημίωση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, προς τον πελάτη του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ