21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ: Η μεγαλύτερη επιτυχία σε ομαδικό άθλημα για την Πάφο

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου στην υδατοσφαίριση κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία ανδρών μετά τη νίκη τους με 8-7 επί της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, ο προπονητής ανέφερε πως ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη χρονιά, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν με 2-3 ξένους.

Ουσιαστικά αγωνιστήκαμε χωρίς ξένους, με νεαρούς Παφίτες, οι οποίοι κατέθεσαν στο γήπεδο ψυχή και πήραν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, είπε, προσθέτοντας ότι “Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία, στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων στην Πάφο.”

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης, που ήταν και φέτος στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, είπε πως “παρά τις 2 ήττες στα 3 πρώτα παιχνίδια, καταφέραμε στη συνέχεια να ανασυνταχθούμε και ακολούθως να πανηγυρίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Στέλιος Στυλιανού είπε πως “Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΝΟΠ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία ανδρών. Μέσα από αντίξοες συνθήκες και διάφορα επιμέρους προβλήματα τα οποία πηγάζουν από την οικονομική στενότητα που υπάρχει γύρω μας, οι υδατοσφαιριστές του Ομίλου μας επικράτησαν πανάξια εκτός έδρας της Μέσα Γειτονιάς”.

Εξέφρασε τέλος τα θερμά συγχαρητήρια πρώτα στα παιδιά που πάλεψαν μέσα στο νερό και απέδειξαν την αξία τους, αλλά και στον αρχιτέκτονα της επιτυχίας τον προπονητή τους Κλείτο Σωτηριάδη.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ