20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Μικρό διάλειμμα και πάλι βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Τον Μάρτη…

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ίσως και μεμονωμένη καταιγίδα, και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή και τη Δευτέρα o καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, ενώ δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 56 εκατοστά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ