21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μια μεγάλη εκπαιδευτική έκθεση το Σαββατοκυρίακο στην Πάφο που δεν πρέπει να χάσετε

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η ACADEMIA είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην πόλη και επαρχία Πάφου, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρες 10.00 με 17.00 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2019 και ώρες 10.00 με 17.00, στο χώρο Πολιτισμού “Αττικό” και “Παλιά Ηλεκτρική”. Η εκδήλωση πραγματοποιείται και στηρίζεται από το Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ως επίσης από διάφορους φορείς και παράγοντες της επαρχίας Πάφου.

Στην Έκθεση συμμετέχουν μέχρι στιγμής 25 δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, κολλέγια και ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στόχος της έκθεσης είναι να ενδυναμώσει και να προωθήσει στη μαθητιώσα νεολαία τις απαιτούμενες πληροφορίες για την καλύτερη δυνατή επιλογή της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας και όπως επίσης να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός στην επαρχία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι εκθέτες θα πραγματοποιήσουν λεπτομερείς παρουσιάσεις των προγραμμάτων – σπουδών και δραστηριοτήτων τους όπου μαθητές, γονείς, νέοι αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αριθμός διαλέξεων/σεμιναρίων από εκπαιδευτικούς σύμβουλους, εκπροσώπους τριτοβάθμιων ακαδημαϊκών ινστιτούτων καθώς και από υπεύθυνους τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού για θέματα που αφορούν τις προοπτικές απασχόλησης στον τόπο μας. Με αυτή τη ρύθμιση ευελπιστούμε ότι θα δοθεί μια σφαιρική ενημέρωση στους παρευρισκόμενους και θα τους δοθεί η ευκαιρία της άμεσης αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής απόψεων.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ