15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Με 70 συμμετοχές διεξάγεται στην Πάφο το Cyprus Amateur Men’s Open στο γκολφ 

Με 70 περίπου συμμετοχές ξεκίνησε σήμερα στο Eléa Estate Golf Club το 16th Cyprus Amateur Men’s Open που διεξάγεται από την  Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου.

Ο αγώνας προσελκύει το ενδιαφέρον δεκάδων γκολφερς τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Οι φετινές συμμέτοχες , σύμφωνα με δελτίο τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ, πλησιάζουν τις 70 και ξεπερνούν τις περσινές συμμετοχές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα τελευταία χρόνια λόγω και της σημαντικής προβολής που γίνεται τόσο από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Γκολφ όσο και από τον ΚΟΤ στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους γκολφερς και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος διεθνείς παίκτες του γκολφ εκτός από τους καλύτερους ερασιτέχνες παίκτες με έδρα την Κύπρο.

Ο πρωταθλητής JJ Micallef από τη Μάλτα επιστρέφει φέτος για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Ρωσσίδης ευχαρίστησε τόσο τους χορηγούς του τουρνουά όσο και τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται για την επιτυχία του.

Σημειώνεται ότι και φέτος η ομοσπονδία αθλοθετεί το hole in one.

Αν δηλαδή κάποιος αθλητής καταφέρει  με μια μόνη βολή η μπάλα να πάει στην τρύπα, θα εξασφαλίσει βραβείο αξίας 10 χιλιάδων ευρώ από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ.

Κατά την τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι απονομές και το καθιερωμένο γεύμα. Κύριος χορηγός του τουρνουά είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ,καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ