19.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Με Τσαλιγοπούλου και παραδοσιακούς χορούς τα εγκαίνια στο Χάνι

Με σειρά εκδηλώσεων σε όλο το παραδοσιακό εμπορικό κέντρο της Πάφου και αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα τελέσει την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Χανιού του Ιμπραήμ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα αρχίσει στις 6.00 το απόγευμα με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς σε πέντε διαφορετικά σημεία τις περιοχής: στην Πλατεία Κέννεντυ από τον Πολιτιστικό Όμιλο «Ιεροί Κήπου», στον πεζόδρομο της Μακαρίου, παρά το βιβλιοπωλείο «Αξελ», από τον Λαογραφικό Όμιλο «Κτήμα», στην Πλατεία Διοικητηρίου από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών και στην Πλατεία Μάρκου Δράκου (πρώην Πλατεία Λωζάν) από το Λαογραφικό Όμιλο «Το Κάστρο».

Στις 6.45 μ.μ., όλα τα συγκροτήματα θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο της οδού Πάφου Χρυσάνθου, δίπλα από το Χάνι, όπου θα εκτελέσουν κοινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κύρια εκδήλωση θα αρχίσει γύρω στις 7.00 με την επίσημη τελετή των εγκαινίων από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και θα κορυφωθεί με τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Bogaz Musique.

Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Πάφου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην ενορία Αποστόλου Παύλου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ