16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Με τη μεγάλη παρέλαση κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Παφίτικου καρναβαλιού (LIVE στο PAFOSPRESS)

Ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα  οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού του Δήμου Πάφου, με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων.


Η αποκριάτικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 3, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων και ομάδων, εκατοντάδων καρναβαλιστών, της φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, μαζορέτων και των κανταδόρων του Μουσικού Ομίλου Πάφου θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσα απο τη σελίδα του PafosPress.com στο FACEBOOK.

Ο Δήμος Πάφου ανακοίνωσε ότι για την αποκριάτικη παρέλαση θα είναι κλειστοί, από τη 1 μμ μέχρι τις 6 μμ, οι ακόλουθοι δρόμοι: Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου ‘ALEXANDERTHEGREAT’), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου), Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμος Πάφου καλεί το κοινό να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις του «Παφίτικου Καρναβαλιού», δίνοντας μαζικά το παρών του και συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία τους.

Εξάλλου ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα της ευρύτερης περιοχής διοργανώνουν εορταστικό διήμερο, με καρναβαλίστικη παρέλαση αύριο Κυριακή στις 1100 .

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το προαύλιο της εκκλησίας του Αποστόλου Ανδρέα και θα καταλήξει στο πάρκο Αγίου Ανδρονίκου όπου θα πραγματοποιηθεί καρναβαλίστικη φιέστα με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Καθαρά Δευτέρα, με παραδοσιακά παιχνίδια και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη δημοτική πλαζ, δίπλα από το λιμανάκι του Λατσιού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ