22.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Με πέραν των 3.500 δρομέων από 50 διαφορετικές χώρες ο Cyprus Marathon 

Με την συμμετοχή πέραν των 3.500 δρομέων από 50 διαφορετικές χώρες, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Μαρτίου στην Πάφο, το Logicon Cyprus Marathon.

‘Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, το Cyprus Marathon είναι ο αρχαιότερος Μαραθώνιος στην ιστορία της Κύπρου και είναι αφιερωμένος στον θρυλικό, Κύπριο μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, ενώ φέτος η  διοργάνωση θα υποδεχθεί πέραν των 3.500 δρομέων από 50 διαφορετικές χώρες.

Η διαδρομή του Μαραθωνίου ξεκινά από τη γραφική Πέτρα του Ρωμιού και ολοκληρώνεται στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πέραν του Μαραθωνίου, θα διεξαχθούν άλλες τρεις διαδρομές ο Ημιμαραθώνιος, ο αγώνας 10 χλμ και το Fun Run 5 χλμ.

Στο μεταξύ, το Logicom Cyprus Marathon θα φιλοξενήσει, το Σάββατο 16 Μαρτίου, το 1ο Cyprus Marathon Symposium, στο πλαίσιο του οποίου, διακεκριμένοι ομιλητές του δρομικού κινήματος θα παρουσιάσουν συναφή θέματα.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Χρυσόστομος Κρητιώτης, Business Consulting Services Director της Logicom Solutions, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Πώς η τεχνολογική καινοτομία ενισχύει την επίδοση των αθλητών».

Τα σχόλια, πέρα από ενθαρρυντικά, αναφέρεται, καταδεικνύουν το τεράστιο ενδιαφέρον για τον Logicom Cyprus Marathon.  Ο Race Director του Logicom Cyprus Marathon Σταύρος Κακουρίδης, ανέφερε πως το Logicom Cyprus Marathon έχει πλέον καθιερωθεί στις καρδιές μας, καταρρίπτοντας, χρόνο με το χρόνο, το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.  «Ευελπιστούμε στη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Logicom», κατέληξε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ