18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ευρωπαική εβδομάδα αθλητισμού στην Πάφο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες δύο εκδηλώσεις του Δήμου Πάφου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Πάφου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, το κέντρο της πόλης μας μετατράπηκε σε ένα μεγάλο αθλητικό χωριό δίνοντας την ευκαιρία στους εκατοντάδες δημότες μικρούς και μεγάλους που το επισκέφθηκαν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν πέραν των 20 αθλημάτων, που παρουσιάστηκαν από 25 και πλέον αθλητικούς φορείς και οργανώσεις της πόλης.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η μεγάλη εκδήλωση Fitness Night Marathon απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ο κόσμος της πόλης μας αγαπά ιδιαίτερα την άσκηση. Στο αγωνιστικό μέρος έλαβαν μέρος πέραν των 150 ατόμων χαρίζοντας σε συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους μια συναρπαστική εμπειρία. Η βραδιά κορυφώθηκε με το Latin Party, με χορούς και διασκέδαση μέχρι τα μεσάνυκτα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η οποία αποτελεί μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πραγματοποιείται σε όλη την Ευρώπη σε συνεργασία με τους εθνικούς συντονιστές, που στην χώρα μας είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Ο Δήμος Πάφου ευχαριστεί το Πρόγραμμα ΑΓΟ, τα Αθλητικά Σωματεία, τα Γυμναστήρια αλλά ιδιαίτερα τον κόσμο της πόλης μας που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις και συνέβαλε στην διοργάνωση μιας πετυχημένης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ