19.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Με θαλάσσια αγωνίσματα και ποντιακούς χορούς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για τον Κατακλυσμό στην Πάφο 

Ολοκληρώνονται σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις για τη γιορτή του Κατακλυσμού στην Πάφο, με έντονο στοιχείο την παράδοση και με κεντρικό άξονα το συνδυασμό του λαϊκού πολιτιστικού στοιχείου με τη σύγχρονη ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα της γιορτής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, περιλαμβάνει ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Κάστρου, κάθε βράδυ του τριημέρου, και θαλάσσια αγωνίσματα, σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Χθες ξεχώρισε η συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων των Ποντίων ομογενών και των Αρμενίων και η συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης το χθεσινό πρόγραμμα στην Πλατεία Κάστρου περιλάμβανε  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μεγάλη συναυλία από τον Χρήστο Μενιδιάτη και την ορχήστρα του με την συμμετοχή της  Μαρίνας Αγγέλου.

Σήμερα στις 1700, στο λιμανάκι στην Κάτω Πάφο, διοργανώνονται και φέτος τα θαλάσσια αγωνίσματα, με τη συνεργασία του Δήμου Πάφου, Ναυτικού Ομίλου  Πάφου, Πολιτιστικού Συνδέσμου Κάτω Πάφου και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης.

Εξάλλου στις 8.00 μμ το βράδυ στην Πλατεία Κάστρου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκούς  χορούς  και τραγούδια από τον Πολιτιστικό  Όμιλο “Βασιλιτζιά`, ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς  από τη Μαύρη Θάλασσα και τη Γεωργία, από το Χορευτικό Συγκρότημα “Ρωμιοσύνη“.

Η είσοδος για το κοινό  είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ