22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: O Λούκας μας “έφυγε” τόσο νωρίς, δώδεκα μέρες πριν τα γενέθλια του

Μαύρη είναι η σημερινή Παρασκευή για την Πάφο αφού άλλος ένας νέος άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας φεύγοντας τόσο άδικα και τόσο πρόωρα σε ηλικία 46 χρόνων νικημένος απο την επάρατη νόσο. 


Ο Λούκας Λούκα γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1971, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πάφο δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε τελικά και σήμερα απεβίωσε μετά απο μια άνιση και άδικη μάχη με τον καρκίνο.

Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, πάντα με ένα καλό λόγο να σου πει και να του πεις, φιλικός, ζεστός και προσιτός, πάντα χαμογελαστός, δραστήριος αλλά κυρίως με ένα διαρκές χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη ο Λούκας μπόρεσε τα τελευταία χρόνια να κάνει καλούς φίλους, να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και να χαίρει απεριόρτιστης εκτίμησης σε όσους είχαν τη χαρά και την τύχη να τον γνωρίσουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο άκουσμα του θανάτου του Λούκα πάγωσαν όλοι αφού αν και τον τελευταίο καιρό έδινε μια τιτάνια μάχη με τον καρκίνο όλοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρει και ένα θαύμα θα τον κρατήσει στη ζωή. Δυστυχώς όμως το θαύμα δεν έγινε και ο Λούκας δεν είναι πια μαζί μας.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ