16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

“Μίλησε” η νεκροτομή για τον άτυχο Χάρη

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του Χάρη Δρουσιώτη, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη στον δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και έδειξε ότι ο θάνατος του 33χρονου προήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Να θυμίσουμε ότι ο Δρουσιώτης, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, από τη Νικόκλεια προς τη Φασούλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 65χρονη Ελληνοκύπρια από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο άτυχος 33χρονος, καθώς και οι δυο επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αργότερα ο Δρουσιώτης υπέκυψε στα τραύματά του.

O άτυχος Δρουσιώτης πήγαινε εκδρομή με φίλους του με τις μηχανές τους, ενώ έφερε κανονικά και κράνος και στολή μοτοσικλετιστή.

Ο Χάρης Δρουσιώτης καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο αγοράκι ηλικίας 4,5 ετών.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η κηδεία του άτυχου νέου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα την Πέμπτη, 31 Μαΐου, στις 15:30 και καλούνται όσοι τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ