21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Μάθαμε πως γλιτώνεις λεφτά αγοράζοντας νέα προϊόντα

Για πολλά χρόνια είχαμε μάθει πως όταν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι καινούριο, απλά πιάνεις το αυτοκίνητο, πας στο μαγαζί που ξέρεις και το παίρνεις. Λογικό δεν είναι; Όχι. Τουλάχιστον δεν είναι λογικό πλέον, μιας και έχουμε 2018. Λίγο η κρίση, λίγο η τεχνολογία, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τρόπος που ψωνίζουμε και να μάθουμε να μην πετάσουμε τα ριάλια μας από δω και από εκεί.

Ρωτήσαμε και μάθαμε λοιπόν, τι είναι η μηχανή σύγκρισης τιμών ppissis.com.cy και το πως σε βοηθάει να γίνεις λίγο πιο έξυπνος καταναλωτής. Πρόκειται για ένα site που συγκεντρώνει τις τιμές όλων των προϊόντων, από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Κύπρου. Είτε μιλάμε για κινητά, laptop και tablet, είτε για προϊόντα γυναικείας μόδας, έπιπλα σπιτιού και παιδικά ρούχα, μια μηχανή σύγκρισης τιμών είναι ένα εργαλείο για κάθε άνθρωπο που επιλέγει να ψωνίζει έξυπνα. Άλλωστε και μόνο ο μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών καταστημάτων, κάνει πρακτικά αδύνατο να μπεις στο καθένα ξεχωριστά και να ψάξεις για την τιμή που πουλάει το προϊόν που χρειάζεσαι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν πάντως αναρωτιέσαι κατά πόσο πράγματι η Κύπρος είναι αρκετά μεγάλη για να υπάρχουν καταστήματα που δεν τα γνωρίζουμε όλοι, μια δοκιμή θα σε πείσει. Εμείς, μέσα από μια σύντομη έρευνα στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων, βρήκαμε διαφορές στην τιμή, που ξεπερνούσαν τα 100 ευρώ. Άλλωστε αν όπως και εμείς, μένεις στην πιο ωραία επαρχία της Κύπρου (μη ρωτάς, την Πάφο), πως μπορείς να ξέρεις κάθε νέο κατάστημα της Λάρνακας, ή της Λευκωσίας; Επομένως το ppissis.com.cy είναι παραπάνω από χρήσιμο για σένα, τόσο για τη σύγκριση τιμών, όσο και για την αναζήτηση προϊόντων και καταστημάτων.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ειδική κατηγορία με προϊόντα που έχουν μειωμένη τιμή, τα γνωστά ppissis deals. Εκεί ο επισκέπτης βρίσκει ανά κατηγορία, όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, από όλα σχεδόν τα καταστήματα της Κύπρου.

Τέλος, μια επίσκεψη από τη σελίδα με τις τιμές των καυσίμων, πριν πας για πεζίνα, μάλλον θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρήματα. Εκεί, μπορείς να βρεις τις τιμές κάθε πρατηρίου, αλλά και το πόσο μακριά σου βρίσκεται το φθηνότερο. Τα στοιχεία αυτά που παρέχει το υπουργείο Ενέργειας, ανανεώνονται καθημερινά, ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για την όποια αλλαγή στις τιμές.

Με αυτό το εργαλείο λοιπόν και με το σύνθημα “γίνε λίγο ππίσσης, δεν είναι ντροπή!” η πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών της Κύπρου, σου μαθαίνει να γλιτώνεις χρήματα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ