24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΛΕΜΠΑ: Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση της ανάπλασης του πλατειακού χώρου

Η κοινοτική αρχή Λέμπας προωθεί την ανάπλαση του πλατειακού της χώρου, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Λέμπας Θουκυδίδη Χρυσοστόμου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως έχει ολοκληρωθεί η Α’ φάση του έργου που αφορά τον χώρο στάθμευσης.

“Είμαστε  στο στάδιο παραλαβής του έργου”είπε, προσθέτοντας παράλληλα “ πως  έχει διευθετηθεί συνάντηση με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου στις 17 Απριλίου στην Επαρχιακή διοίκηση προκειμένου να συζητηθεί η προώθηση της Β’ φάσης του έργου του πλατειακού χώρου, ο οποίος θα περιλαμβάνει την κυρίως πλατεία”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την Β’ φάση της πλατείας, είπε ο κ. Χρυσοστόμου αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τέλος του χρόνου με τις απαραίτητες προσφορές για να αρχίσει το έργο.

O κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως ο πλατειακός χώρος   χωροθετείται μεταξύ του υφιστάμενου κτιρίου του κοινοτικού συμβουλίου Λέμπας και της Σχολής Στάς Παράσκου και περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης για 32 οχήματα, αμφιθεατράκι, παιδότοπο, αναψυκτήριο καθώς και αίθουσα πολλαπλής χρήσης.

Περιλαμβάνει επίσης  σημείωσε, την αναβάθμιση του κεντρικού δρόμου που διέρχεται από   το παλαιό χωριό και οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ