23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Λαμπάδες μοίρασαν η Τροχαία Πάφου και ο Όμιλος Αθηνοδώρου στους οδηγούς 

Με έναν ξεχωριστό τρόπο το Τμήμα Τροχαίας Πάφου σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Αθηνοδώρου και με μια συμβολική εκδήλωση, έστειλαν μηνύματα  οδικής συνείδησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των οδηγών στα θέματα οδικής ασφάλειας .

Συγκεκριμένα  σήμερα  Μεγάλη Τετάρτη και μεταξύ των ωρών 10:00-12:00, σε κύριες οδικές αρτηρίες της Πάφου, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Πάφου μαζί με υπαλλήλους της Εταιρείας Αθηνοδώρου διανέμουν σε διερχόμενους οδηγούς, πασχαλινές λαμπάδες και διαφωτιστικό υλικό, μαζί με τις ευχές τους για ένα αναίμακτο και χωρίς τροχαίες συγκρούσεις, Πάσχα.

Ο Υπ/μος Ζ. Ψαθίτης,  Υπεύθυνος Τροχαίας Πάφου,σε δηλώσεις του συνεχάρη την εταιρεία Αθηνοδώρου για την πρωτοβουλία που είχε σ’ αυτήν την ωραία εκδήλωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι είπε η 3η κατά συνέχεια χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση προσθέτοντας πως η Τροχαία Πάφου είναι πρόθυμη, διαθέσιμη προς  οποιοδήποτε φορέα και οποιαδήποτε εταιρεία ή άτομο μόνο του που θέλει να ασχοληθεί με την οδική ασφάλεια να του παρέχεται οποιαδήποτε βοήθεια.

Τέτοιες συνέχισε πρωτοβουλίες εμάς, “μας ενθαρρύνουν περισσότερο να συνεχίσουμε αυτό το έργο που επιτελούμε” σημειώνοντας πως σκοπός,” είναι να μειωθεί όσο το δυνατόν γίνεται το αίμα στην άσφαλτο, αφού το αίμα στην άσφαλτο -όπως είπε-  είναι δυστυχία.

Έστειλε τέλος το μήνυμα στον κάθε οδηγό και στον κάθε πολίτη του τόπου αυτές τις μέρες των γιορτών να είναι πιο προσεκτικός ώστε να περάσουμε το Πάσχα αναίμακτα.

Ο  ιδιοκτήτης της εταιρείας Αθηνοδώρου Χρίστος Αθηνοδώρου ευχαρίστησε την Τροχαία Πάφου για όλες τις πρωτοβουλίες. Εγώ είπε, πραγματικά χαίρομαι , που είναι η 3η συνεχής χρονιά που μοιράζουμε λαμπάδες”,

Έδωσε επίσης την διαβεβαίωση ότι πάντοτε θα είναι παρόντες στέλλοντας το μήνυμα για γιορτές και Πάσχα αναίμακτο.

Eπιπρόσθετα ευχαρίστησε την Τροχαία Πάφου για αυτή την εκδήλωση . Ο κ. Αθηνοδώρου εκτίμησε πως πάντοτε τις ημέρες των εορτών συμβαίνουν περισσότερα τροχαία και πέρασε το μήνυμα πως “όσο λιγότερο αίμα στην άσφαλτο τόσο λιγότερη δυστυχία”.

Αυτός συνέχισε, πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας για το καλό των παιδιών μας και των συμπολιτών μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ