16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ: ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΑ!! (Αυριο θα ανακριθείς και εσύ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΦΟΥ)

Με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα και φυσικά πολλούς αποδέκτες σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο FACEBOOK ο λειτουργός του Δήμου Πάφου την συμπερίληψή του στα άτομα τα οποία ανακρίθηκαν για τη φωτιά που ξέσπασε στο Δημαρχείο της Πάφου και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβατές ζημιές σε ένα γραφείο αλλά και να κινδυνέψει να καεί ολόκληρο το Δημαρχείο.

Ο Κώστας Λιασίδης με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο εκφράζει την ανησυχία του για την τροπή που παίρνει η καθημερινότητά μας με μια πράξη η οποία όπως αναφέρει που φανερώνει συμπεριφορές οι οποίες θυμίζουν απολυταρχικά καθεστώτα με πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΑ!! (Αυριο θα ανακριθείς και εσύ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΦΟΥ)

Δηλώθηκε από συγκεκριμένη προσωπικότητα του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου με πρόφαση την όλη συμπεριφορά μου (διαδικτυακή και καθημερινή ) ότι με καθιστούσε ΥΠΟΠΤΟ για τις φωτιές που τέθηκαν κακόβουλα στις 29 Ιουνίου 2016 στο Δημαρχείο Πάφου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου με κάλεσε να δώσω συγκεκριμένες εξηγήσεις και πειστήρια στο πλαίσιο των ερευνών της. (Δεν ήμουν ο συλληφθείς)

Παρόλα τα γέλια και την παράθεση πολλών κολακευτικών σχολίων που προκάλεσε η καταγγελία αυτή. (Σε συναδέλφους, σε αστυνομικούς, σε φίλους, σε συγγενείς , σε γνωστούς και σε αγνώστους) εγώ την θεωρώ άκρως ανησυχητική.

Μια πράξη η οποία φανερώνει τους καιρούς που ζούμε στην πόλη της Πάφου.

Μια πράξη η οποία φανερώνει συμπεριφορές οι οποίες θυμίζουν απολυταρχικά καθεστώτα με πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας (Αστυνομία / Εισαγγελία)

Μια πράξη η οποία αποτέλεσε τροχοπέδη στις ίδιες τις έρευνες της αστυνομίας, αλλά και προκάλεσε αλόγιστη σπατάλη χρόνου και υλικών και η οποία αντιτάσσεται από μόνη της στο ευρύτερο Δημόσιο Συμφέρον.

Μια πράξη η οποία αποδεικνύει ότι είμαστε όλοι ως κάτοικοι της πόλης της Πάφου έρμαιο στις ορέξεις κάποιων οι οποίοι στην προσπάθεια τους να έχουν ΜΟΝΟ προσωπικό όφελος, είναι έτοιμοι να θυσιάσουν οποιονδήποτε προσωπικότητα, οποιονδήποτε συμπολίτη τους, οποιονδήποτε ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.”

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΣΙΔΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ