24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλίγο φόνος λόγω γαβγίσματος σκύλου – 27χρονος έμεινε με ελλιπές κρανίο

Μια απλή ιστορία, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε φόνο, απασχόλησε πρόσφατα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», λοιπόν, ο φόνος αποφεύχθηκε, αλλά άφησε πίσω έναν 27χρονο με ελλιπές κρανίο.

Αιτία, οι συχνές προστριβές του συγκεκριμένου προσώπου με γειτόνισσά του, για το γάβγισμα του σκύλου της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2015, σε πολυκατοικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως εκτέθηκαν στο δικαστήριο, αργά το απόγευμα ο 27χρονος είχε επιστρέψει στο διαμέρισμά του και αφού άκουσε και πάλι τον σκύλο να γαβγίζει, απείλησε, ενώ βρισκόταν έξω από την πόρτα της, την ιδιοκτήτρια, ότι θα σκότωνε και την ίδια και τον σκύλο της. Την ίδια στιγμή, κλότσησε μια γυάλινη γλάστρα που βρισκόταν έξω από το διαμέρισμά της, με αποτέλεσμα αυτή να κτυπήσει στην πόρτα και να σπάσει.

Στο διαμέρισμα, η παραπονούμενη βρισκόταν με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο νευρίασε από τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου και, αφού πήρε ένα σφυρί και τον κυνήγησε, άρχισε να του καταφέρνει κτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει για πολύ καιρό στο νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ενώ χρειάστηκε να τού αφαιρεθεί και μέρος του κρανίου.

Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του, δεν πτόησε τη γειτόνισσα από το να υποβάλει καταγγελία εναντίον του για το αδίκημα της απειλής και της κακόβουλης ζημιάς και έτσι, στην προκειμένη περίπτωση, ο 27χρονος βρέθηκε να είναι κατηγορούμενος και θα πληρώσει και πρόστιμο συνολικού ύψους 1.000 ευρώ (ως ήταν η ποινή που τού επιβλήθηκε). Σε άλλη διαδικασία, ο κατηγορούμενος ήταν παραπονούμενος σε σχέση με τη βαριά βλάβη που υπέστη.

Πηγή: SIGMALIVE

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ