17.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Ο τέως Δήμαρχος Στροβόλου, Σάββας Ηλιοφώτου “την είπε άσχημα” στον Φαίδωνα

Το Facebook αποτελεί εδώ και καιρό μια καθημερινή συνήθεια αρκετών ανθρώπων αφού μέσω του συγκεκριμένου Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης γίνονται πλέον σχεδόν τα πάντα. Διαφήμιση, προβολή, πολιτικοί διάλογοι και αναλύσεις οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να σχολιάσουν, να κάνουν κριτική αλλά και να δεχθούν.

Σήμερα, όπως κατέγραψε η στήλη Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ μια τέτοια κριτική δέχθηκε δημόσια ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος απο τον πρώην Δήμαρχο Στροβόλου Σάββα Ηλιοφώτου ο οποίος σχολιάζοντας μια κοινοποίηση απο το PafosPress του πρώτου με θέμα “Ο Δήμος Πάφου πρόσφερε από 500 ευρώ σε 10 άριστους φοιτητές των ΜΙΕΕΚ”  του ανέφερε πως: 

Σάββας Ηλιοφώτου: “Οι άριστοι φοιτητές δεν έχουν ανάγκη τα 500 ευρώ Το έχουν ανάγκη να κάνουν ανέξοδη για τους ίδιους προπαγάνδα ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι! Καλά παραδείγματα δημόσιων λειτουργών έχουν ανάγκη τα παιδιά και ένα δημόσιο έπαινο! Τα άλλα συνιστούν σπατάλη. ..Φάουλ Φαίδωνα και λοιποί δημοτικοί άρχοντες”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Βέβαια ο Δήμαρχος της Πάφου δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και σηκώνοντας αμέσως το γάντι απάντησε στον τέως Δήμαρχο Στροβόλου λέγοντάς του πως ο ίδιος δεν έχει ανάγκη απο προβολή.

Φαίδωνας Φαίδωνος: Με την άποψη ότι δεν τα χρειάζονται δεν θα διαφωνήσω με τον τρόπο που το βάζεις. Ομως από την άλλη είναι παιδιά τα πιο πολλά που δεν έχουν δουλειά και παρόλα αυτά επιλέγουν στερούμενοι να συνεχίζουν την εκπαίδευση τους. Όσο τα περί προβολής φίλε Σάββα μακριά από μένα τέτοια ιδιοτέλεια. Δεν το έχω ανάγκη και νομίζω καταλαβαίνεις εσύ.”

ELIOFOTOU

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ