16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Ο Ευτύχιος και η Δημοκρατική Παρέμβαση είναι …χιλιόμετρα μπροστά

Το διαδίκτυο είναι πλέον παντού και απαραίτητο σε όλους μας. Το ίδιο και το πολύτιμο όπως εξελίχθηκε μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων εργαλείο του Facebook.

Ομάδες, σελίδες, γκρουπ και πολλά άλλα με διαχειριστές, ακόλουθους και “φανατικούς” χρήστες που σχολιάζουν τα πάντα από το πιο μικρό και ασήμαντο μέχρι το πιο σύνθετο και σημαντικό.

Μια από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη κινητικότητα δεν είναι άλλη από τη “Δημοκρατική Παρέμβαση”. Μια κλειστή ομάδα η οποία αριθμεί πέραν των 25.000 μελών με ζωντανές συζητήσεις, αντιπαραθέσεις και σχόλια που δεν περνάνε απαρατήρητα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκ των διαχειριστών της Ομάδας είναι ο Ευτύχιος Νεοφύτου από την Πάφο ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Η δραστηριότητα του Ευτύχιου μέσα από τη Δημοκρατική Παρέμβαση είναι καταλυτική και μνημειώδης. Μάλιστα λόγω των επαφών του και των φίλων του αρκετές φορές ενημερώνεται για διάφορα που συμβαίνουν στην πόλη μας πριν από εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ.

Το σχόλιο αυτό έρχεται ως “υπόκλιση” στις αναρτήσεις του Ευτύχιου ο οποίος πριν μέρες, στις 12 Μαΐου συγκεκριμένα έγραφε ότι ο Τούρκος ισοβίτης που δραπέτευσε βρίσκεται στην Πάφο. Το σχόλιο εκείνο έθεσε σε “συναγερμό” τους δημοσιογράφους οι οποίοι έσπευσαν να το επιβεβαιώσουν καλού κακού μέσω της επίσημης οδού. Καμία επιβεβαίωση δεν έγινε όμως μέχρι σήμερα που το PafosPress.com πρώτο και ακολούθως όλες οι ιστοσελίδες Παγκύπρια έγραψαν για τη σύλληψη του Τούρκου ισοβίτη στην Πάφο. 

Είπαμε και στον τίτλο, χωρίς άλλα περιττά λόγια, ο Ευτύχιος και η Δημοκρατική Παρέμβαση είναι …χιλιόμετρα μπροστά. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται…

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ