19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Ο επώνυμος γάμος με τα ακριβά γούστα που συζητά όλη η Πάφος

Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ευτυχισμένη στιγμή του γάμου του να κάνει ότι θέλει. Ξεκάθαρο και κρυστάλλινο 100%. Έχουμε όμως και εμείς το δικαίωμα ως στήλη ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ που είμαστε να σχολιάσουμε κάποια μικρά πραγματάκια έτσι για να δικαιολογήσουμε και τη φήμη μας όχι τίποτα άλλο.


 

Αντικείμενο έντονης συζήτησης, κυρίως σε “κοσμικά στέκια” της Πάφου (ναι έχουμε και τέτοια), έγινε τον τελευταίο καιρό συγκεκριμένος “επώνυμος” γάμος που τελέστηκε στην Πάφο μόλις πρόσφατα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Φήμες θέλουν τα έξοδα του γάμου, πέραν απο τα συνηθισμένα και παραδοσιακά, να αγγίζουν “μυθικά” για την εποχή (οικονομική ύφεση) νούμερα κάνοντας λόγω για bachelor και hens πάρτυ τα οποία ξεπέρασαν τις μερικές χιλιάδες ευρώ αφού οι νεόνυμφοι επέλεξαν για να διασκεδάσουν κοσμοπολίτικα φημισμένα, προβεβλημένα, κυριλέ και τέτοια, τουριστικά θέρετρα στα οποία για να πάει ο κοινός θνητός πρέπει τουλάχιστον να “επενδύσει” τον μηνιαίο του μισθό στο ενοίκιο και μόνο της ξύλινης ξαπλώστρας για τη θάλασσα (90€ την ημέρα).

Οι κοσμοπολίτικες αυτές έξοδοι όπως η στήλη μας πληροφορείται συνδυάστηκαν μάλιστα και με βραδινά περπατήματα υπό την μελωδία πασίγνωστου Έλληνα αοιδού τον οποίο για να παρακολουθήσεις ειδικά στο συγκεκριμένο χώρο πρέπει να “ξεράσεις” προηγουμένως μερικές “χήνες” σε προκράτηση. (Τα ελληνικά site τα γράφουν αυτά: 1000 ευρώ το κεφάλι, με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων ήτοι 10000 ευρώ ή η δεύτερη επιλογή που η τιμή είναι στα 500 ευρώ ανά άτομο με την τιμή του τραπεζιού με minimum κατανάλωση να φτάνει στα 5.000 ευρώ για τα 10 άτομα). 

Ως εδώ όλα καλά και Άγια. Γούστο και καπέλο τους άμαν τα κρατάνε θα πει και κάποιος και θα έχει και δίκαιο. Απο εμας καμιά ένσταση.

Εκείνο όμως που τις τελευταίες ημέρες γίνεται κους κους στα διάφορα προαναφερθέντα στέκια δεν είναι ούτε οι διακοπούλες ούτε το νυκτερινό ξεφάντωμα ούτε το πόσα κόστισε τελικά ο περιβόητος γάμος.

Εκείνο που σχολιάζεται έντονα είναι η προσπάθεια κάποιων, στον περίγυρο του γαμπρού και της νύφης, να περηφανευτούν και να κοκορευτούν κάποια απο τα πιο πάνω.

Ότι ας πούμε τα παπούτσια της νύφης κόστισαν λόγου χάρη σχεδόν 1000€. Λες και νοιάζει κάποιον άλλον εκτός απο την ίδια που τα πλήρωσε. Ότι ας πούμε το νυφικό ήταν έτσι, ότι στο πάρτυ δώσαμε τόσα και πολλά άλλα τα οποία στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν κάνουν αχρείαστη “διαφήμιση” στο ζευγάρι που δεν τη ζήτησε και ποτέ δηλαδή για να είμαστε και δίκαιοι. Είπαμε λίγη προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Άλλωστε αν το μάθει η νύφη και ο γαμπρός ότι κάποιοι που έτυχε να βρεθούν στις ευτυχισμένες αυτές στιγμές του ζευγαριού για να κάνουν τους καμπόσους βγάζουν στοιχεία του γάμου στη φόρα μάλλον θα ενοχληθούν. 

Τώρα τα πιο πάνω κάποιος που ξέρει πράγματα και καταστάσεις αν ρίξει μια ματιά στο FACEBOOK  μπορεί να τα διαπιστώσει και απο μόνος του.

Για ονόματα στοιχεία και διευθύνσεις μην μας ρωτήσετε, δεν έχει και τόση σημασία.

Όσον αφορά την κοινή γνώμη, ποιός νοιάζεται;

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ