21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Είναι η πιο σέξι γιαγιά απο την Πάφο; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τι είναι σέξυ και τι όχι σηκώνει μεγάλη συζήτηση αλλά και ανάλυση η οποία δεν θα τελειώσει ποτέ. Τι θεωρεί ο καθένας απο εμάς ως σέξυ; Το γυμνό, το ημίγυμνο ή το διακριτικό; Απαντήσεις πολλές και ερμηνείες ακόμη περισσότερες. 


Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν μια γυναίκαι όπως αυτή του βλέπετε στις φωτογραφίες είναι και γιαγιά σίγουρα εμπίπτει στην κατηγορία του Αξιοσημείωτου. Σίγουρα δεν είναι εκείνο που ο καθένας μας έχει στο μυαλό όταν ακούει τη λέξη γιαγιά.

Αντιθέτως μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτήριζε τη συγκεκριμένη γυναίκα απο την Πάφο ως σέξυ ακόμη και αν δεν γνώριζε πως είναι γιαγιά. Το ερώτημα τώρα που η στήλη Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ δυσκολεύεται να απαντήσει είναι “αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η πιο σέξι γιαγιά στην Κύπρο;”

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτό δεν το ξέρουμε 100% το μόνο που σίγουρα ξέρουμε όμως είναι ότι είναι η πιο σέξι γιαγιά που εμείς γνωρίζουμε, ίσως όμως και στην Κύπρο.

Η απάντηση λοιπόν ακούει στο όνομα Μαρία Ρολάνδου. Η Μαρία η οποία κατάγεται απο την Γεροσκήπου και ευτύχησε να γίνει πολύ μικρή μανούλα ενώ όπως καταλαμβαίνεται έγινε πολύ μικρή και γιαγιά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ