24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Βαδίζει στα χνάρια του Τεύκρου ο Γιάννης Κουλουντής

Όσοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν προσωπικά τον αρχιτέκτονα και δημοτικό σύμβουλο Τεύκρο Κουλουντή έχουν να θυμούνται τα καλύτερα. ένας άνθρωπος πάντα δοτικός, εργατικός, σοβαρός, μετρημένος, φιλικός και φιλομαθής που στήριζε ιδιαίτερα τους νέους και ήθελε να τους βοηθήσει να ανέβουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. 


Στα σπουδαία βήματα που χάραξε ο Τεύκρος ανοίγοντας λεωφόρους προσφοράς κινείται και ένας άλλος Κουλουντής, ο Γιάννης.

Ο Γιάννης ο οποίος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ΔΗΚΟ στο Δήμο Πάφου δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να εξασφαλίσει μια απο τις πολυπόθητες θέσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο χρησιμοποιώντας ως όπλο απο τη φαρέτρα του την αγάπη του για την Πάφο, τα νιάτα και την ακόρεστη δίψα για προσφορά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν και νεαρός σε ηλικία ο Γιάννης έχει ήδη ένα πλούσιο βιογραφικό να παρουσιάσει με εξαιρετική προσφορά στα κοινά, σε σωματεία, οργανώσεις νέων, επαγγελματικές οργανώσεις και επιμελητήρια.

Βλέπετε  Γιάννης δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά άλλωστε αφού είναι στην ιδιοσυγκρασία των Κουλουντήδων να είναι Άνθρωποι, να αγωνίζονται και να προσφέρουν χωρίς την ανάγκη να εξασφαλίζουν ανταλλάγματα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ