20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Άκης Χρυσόμηλος ο νέος Δήμαρχος Πάφου; @pafosnewmayor

Μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι η υποψηφιότητα Άκη Χρυσόμηλου θα έχει επιτυχή πορεία και ο υποψήφιος όλων των κομμάτων πλην του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είναι ο νέος Δήμαρχος Πάφου έχουν στο επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου. 


Στο συμπέρασμα πάνω συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει εύκολα κάποιος που έχει τις απαραίτητες τεχνολογικές γνώσεις και αρκετή παρατηρητικότητα αν προσέξει το όνομα (https://www.facebook.com/pafosnewmayor/) που οι διαχειριστές της νέας σελίδας του κ. Άκη Χρυσόμηλου (Επισκεφθείτε την πατώντας ΕΔΩ)  διάλεξαν για να προωθήσουν την υποψηφιότητα. 

Η νέα σελίδα στο Facebook της υποψηφιότητας έχει ως cover photo τον ίδιο τον κύριο Χρυσόμηλο με το λογότυπό του και το σύνθημα της υποψηφιότητας, “Ο Δήμος στους Δημότες”, ενώ για φωτογραφία προφίλ υπάρχει μόνο το όνομα σε γκρίζο φόντο που δείχνει δυναμισμό και σοβαρότητα, συνοδευόμενο απο τα χρώματα πράσινο (ΕΛΠΙΔΑ), κόκκινο (ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΠΑΘΟΣ), γαλάζιο (ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ) και το πορτοκαλί (ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάντως μέχρι στιγμής στο παιχνίδι των εντυπώσεων και της σημειολογίας ο κύριος Χρυσόμηλος φαίνεται να επικρατεί του κυρίου Φαίδωνος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ