29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του Παφίτικου καρναβαλιού

Κορυφώνονται νωρίς το απόγευμα οι εκδηλώσεις του Παφίτικου καρναβαλιού στην Πάφο. Η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων θα διεξαχθεί στις 15:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, στις 14:30 , η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες. Την παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου. Η είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας», θα γίνει με τη συνοδεία της Σχολής Χορού «Dance With Me» της Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου.

Στο μεταξύ καρναβαλίστικη παρέλαση διοργανώνει σήμερα την Κυριακή 1η Μαρτίου και ο Δ. Πόλης Χρυσοχούς. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 από το προαύλιο της εκκλησίας του Απ. Ανδρέα και θα καταλήξει στην πλατεία της Πόλης, δίπλα από Mikis Tavern όπου θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τραγούδι, φαγητό, διασκέδαση, απασχόληση παιδιών και παιδικά παιχνίδια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ