29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑ: Υποψήφιος Κοινοτάρχης ο Χρίστος Λουκά

Την απόφαση του να διεκδικήσει την Προεδρία της Κισσόνεργας ανακοίνωσε σήμερα ο γνωστος αθλητικός απράγοντας της ΠΑΦΟΣ FC, Χρίστος Λουκά.

Σε ανακοίνωσή του που στάληκε στα ΜΜΕ ο Χρίστος Λουκά αναφέρει πως μετά απο έντονο προβληματισμό και ώριμη σκέψη, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των συγχωριανών του για τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου στις επικείμενες κοινοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου 2016.

Η απόφαση μου, αναφέρει, πάρθηκε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον τόσο της κοινότητας μας, όσο και για το δικό μας μέλλον, εμάς της νέας γενιάς, των νέων ανθρώπων, των νέων οικογενειών, των παιδιών μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωση του κ. Λουκά πιο κάτω: 

“Βλέποντας δυστυχώς ανούσια διχόνοια η οποία και επικρατεί στους κόλπους της κοινότητας μας λόγω ίσως πιθανών μικροσυμφερόντων και εγωιστικών συμπεριφορών, εκτιμούμε ότι με την δική μας καθαρή, σύγχρονη και ανεξάρτητη υποψηφιότητα, μπορούμε να οδηγήσουμε την Κισσόνεργα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μακριά από μη ουσιαστικές αντιπαραθέσεις και τσακωμούς.

Είμαι έτοιμος, να εργαστώ συλλογικά, ουσιαστικά και με μεράκι, για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους, τους οποίους θα θέσουμε, επιτυγχάνοντας ένα επιθυμητό, αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, για το χωριό μας, την Κισσόνεργα μας.

Ως εκ τούτου, η στήριξη σας, τόσο κατά τις εκλογές, όσο και μετά τις εκλογές θα με τιμήσει ιδιαίτερα.”

Με εκτίμηση, αγάπη και μεράκι για την Κισσόνεργα μας,

Χρίστος Λουκά

Μηχανολόγος Μηχανικός

99655988

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ