23.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός – Ώρα  αποφάσεων

 

του Εύρου Λοιζίδη

Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου ΔΗΚΟ

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παρακολουθώντας από κοντά τα έργα ανάπλασης της Πλατείας Κεννεντυ  και των πλατειών και δρόμων γύρω από το Δημαρχείο πάντοτε το μάτι μου πέφτει πάνω στη παλιά Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και χαλά την όλη εικόνα. Αυτό το οικοδόμημα δεν συνάδει με την όλη ανάπλαση της περιοχής. Είναι καιρός να παρθούν άμεσες αποφάσεις για μετακίνηση και ανακαίνιση /εξωραϊσμό του συγκεκριμένου χώρου για να συνάδει με την όλη γενικότερη εικόνα της περιοχής.

Για να μπορέσει να γίνει προγραμματισμός και σωστός σχεδιασμός θα πρέπει να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό η  ανέγερση της επόμενης φάσης της Νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου έτσι ώστε να μπορούν να στεγαστούν όλα τα τμήματα εκεί.

Με  μεγάλη μου λύπη παρατηρώ αν και η υλοποίηση της τρίτης φάσης για επέκταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου συνολικού κόστους 4.6 εκ. με αναμενόμενο χρόνο έναρξης εργασιών ήταν ο Δεκέμβριος 2015 όπως είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντηση που είχε με φορείς της Επαρχίας Πάφου στις 8 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, φαίνεται ότι το έργο αυτό δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και για άλλη μια φορά η Πάφος ως φτωχός συγγενείς δεν αντιμετωπίζεται αξιοκρατικά. Για άλλη μια φορά οι υποσχέσεις μένουν υποσχέσεις…

Πρέπει επιτέλους να στείλουμε δυνατά μηνύματα προς τα κέντρα λήξεων αποφάσεων και καλώ όλους τους φορείς της Πάφου σε ένα αγώνα δρόμου για υλοποιήσει του έργου αυτού…. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου χρειάζεται να στεγαστεί σε συγχρονισμένα κτίρια για να καλύψει τις ανάγκες της αλλά και η Πάφος χρειάζεται τον συγκεκριμένο χώρο για να τον εκμεταλλευτεί ανάλογα ….

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ