29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Καταχωρήθηκε στο IMDb η νέα ταινία της Λόρενς- Πλησιάζει η πρεμιέρα στο Λονδίνο

Αργά αργά αλλά σταθερά βαδίζει η συμπολίτισσα μας νεαρή ηθοποιός και μοντέλο Βιολέτα Λόρενς στο χώρο της 7ης Τέχνης.

Όπως πρόσφατα γράψαμε σε άλλο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) η Βιολέτα συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους επιστημονικης φαντασιας IN ONE STEP η οποία θα λάβει μέρος στο φημισμένο London Film Festival που πραγματοποιείται φέtος για 61η φορά απο το μακρινό 1953.

Σήμερα όπως η ίδια ενημέρωσε τους followers της στην προσωπική της σελίδα στο FACEBOOK η ταινία ήδη έχει καταχωρηθεί στην φημισμένη Αμερικάνικη διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών. Επόμενο βήμα το οποίο η Βιολέτα περιμένει με ανυπομονησία είναι η πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τι είναι το IMDb;

H Internet Movie Database (Διαδικτυακή βάση δεδομένων ταινιών), πιο γνωστή με την συντομογραφία IMDb, είναι διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης, βιντεοπαιχνίδια και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.

Η IMDb δημιουργήθηκε το 1990, όταν δεν υπήρχε ακόμα ο Παγκόσμιος Ιστός. Στα πρώτα χρόνια λειτουργούσε μέσω e-mail. Ο ενδιαφερόμενος έστελνε μήνυμα στη διεύθυνση της IMDb με τα στοιχεία που ζητούσε για κάθε ταινία και έπαιρνε μια αυτόματη απάντηση. Μετά την εμφάνιση και διάδοση του Παγκόσμιου Ιστού, η IMDb μετατράπηκε σε ιστοσελίδα και με αυτό τον τρόπο παρέχει τις υπηρεσίες της έως σήμερα. Από το 1998 ανήκει στην εταιρεία Amazon.com.

Η IMDb παρουσίασε το 2002 μια υπηρεσία που ονομάζεται IMDbPro. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές μιας ταινίας μπορούν να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και τη φωτογραφία τους, πληρώνοντας ετήσια συνδρομή.

Η καταγραφή δεδομένων στις 10 Φεβρουαρίου 2007, έδειξε πως η IMDb περιέχει πληροφορίες για 916.271 τίτλους ταινιών, σειρών και λοιπών προγραμμάτων, καθώς και για 2.268.746 συντελεστές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ