21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Καταδίωξη 30χρονου στην Πάφο: Τον «έκαψε» ένα πακέτο τσιγάρων

Συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ( Κλιμάκιο Πάφου ) στις 18:50 χτες το απόγευμα μετέβησαν στην οικία του 30χρονου που κατάγεται από το Ιράκ, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Κατά την άφιξή τους, εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα το οποίο και ανακόπηκε. Αρχικά ο 30χρονος προσπάθησε να διαφύγει και θεάθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) να πετά στο έδαφος από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, ένα πακέτο τσιγάρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως διαπιστώθηκε, στο πακέτο υπήρχε ποσότητα κάνναβης 7 γραμμαρίων και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας βάρους ενός γραμμαρίου που πρόκειται για μεθαμφεταμίνη.

Ο 30χρονος στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίστηκε ένα κομμάτι χαρτί που περιείχε ένα γραμμάριο κάνναβης και ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο μήκους 6 εκατοστών που περιείχε ποσότητα βιομηχανοποιημένου καπνού αναμεμειγμένη με ποσότητα κάνναβης. Επίσης, στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 2.635 ευρώ που παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ