23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα μέχρι και το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και αργότερα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα δυτικά παράλια θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ.Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που από το βράδυ της Παρασκευής θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή για να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο και την Κυριακή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ