29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Και επίσημα κάτοικος Πάφου η Shakira- Που αγόρασε σπίτι;

Δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερη τοποθεσία από τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας για να αγοράσει την υπερπολυτελή της έπαυλη η πασίγνωστη και πετυχημένη Λατινοαμερικάνα τραγουδίστρια Σακίρα.

Tο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα βρίσκεται δίπλα από τη θάλασσα και προσφέρει απέραντες υπηρεσίες όπως αρμόζει στην πετυχημένη τραγουδίστρια.

Στο resort που βρίσκεται το νέο σπίτι της Σακίρα η οποία πλέον μπορεί να δηλώνει και “κάτοικος Πάφου” διαθέτει υπερσύγχρονο γυμναστήριο, μεγάλη σάουνα και υδρομασάζ καθώς και χώρους σπα και ευεξίας. Διαθέτει επίσης εστιατόριο και μπάρ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο συγκεκριμένο πολυτελές και βραβευμένο resort υπάρχουν ολoκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας, καθαριότητας και περιποίησης. Γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, παιδότοποι, ποδηλασία, ιππασία, watersports και yoga συμπληρώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το μοναδικό resort.

Δίπλα από το resort, είναι υπο ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5* αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα 8 εστιατόρια, bars, bowling, spa και waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

Η εντυπωσιακή έπαυλη της συζύγου του διεθνούς Ισπανού ποδοσφαιριστή της Μπαρτζελόνα, Ζεράρ Πικέ διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα, wine cellar, hot tub και πολλές άλλες ανέσεις για τους ένοικους.  Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσόγειου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.

Η κολομβιανή σταρ και ο διάσημος ποδοσφαιριστής, μαζί με τους δυο ανήλικους γιους τους έχουν ως μόνιμη διαμονή τους τη Βαρκελώνη αλλά πλέον έχουν και την επιλογή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας για τις πολυτελείς τους διακοπές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ