22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Καιρός – Δεν λέει να σιγουρέψει το καλοκαίρι..

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρηθεί σκόνη, από τη νύκτα της Κυριακής.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα ορεινά πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα, το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες
βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ