22.9 C
Paphos
Wednesday, May 22, 2024

Κάμερα στο ψαροντούφεκο του Ανδρέα, αναμένεται να ρίξει φως

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου δύτη, Ανδρέα Γιάγκου, από την Ερήμη Λεμεσού, που αγνοείται από το Σάββατο, όταν πήγε για υποβρύχιο ψάρεμεα στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Με το πρώτο φως της μέρας επανήρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης έχει εκπονήσει σχέδιο, με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα ρεύματα στην περιοχή.

Στην έρευνα συμμετάσχουν αεροναυτικά μέσα της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς, τα οποία θα ερευνήσουν μια περιοχή 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην επιφάνεια της θάλασσας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παράλληλα ομάδες δυτών της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, εθελοντών δυτών και της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς, θα εκτελέσουν υποθαλάσσιες έρευνες σε περιοχή 2 χιλιομέτρων με κέντρο το σημείο, που βρέθηκε το ψαροντούφεκό του.

Η Αστυνομία εξετάζει οπτικό υλικό από κάμερα, που βρισκόταν στο δεύτερο ψαροτούφεκο του δύτη, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι σε βάθος 22 μέτρων ο Γιάγκου χτύπησε μεγάλο ψάρι και στη συνέχεια χτυπά άλλο ψάρι, το οποίο, όμως τον παρασέρνει.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ