22.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ: “Χαιρετίζουμε την κήρυξη της παραλίας του Βένους, σε παραλία λουομένων…!

Με την ολοκλήρωση των έργων για οχύρωση της παραλίας του Βένους, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αλλαγή είναι ομολογουμένως εκπληκτική προς το καλύτερο. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος έχει κηρυχθεί επίσημα ως παραλία λουομένων και στελεχώνεται πλέον με 2 ναυαγοσώστες…!

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τονίζει χαρακτηριστικά: ” Ως Χειμερινοί Κολυμβητές χαιρετίζουμε την κήρυξη της παραλίας του Βένους σε παραλία λουομένων, αφού ένα πάγιο αίτημα και του δικού μας Σωματείου υλοποιείται.

Θα πρέπει όμως να συγχαρούμε και δημόσια τον πρώην Υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη και τον τέως πρόεδρο των παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη, οι οποίοι αμφότεροι έβαλαν και το δικό τους ληθαράκι στην υλοποίηση ενός έργου πνοής , για το δυτικό παραλιακό μέτωπο της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην παραλία του Βένους, ένα έργο που στοίχισε κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ με τη δημιουργία δυο κυμματοθραυστών , ενός οριζόντιου και ενός κάθετου, βλέποντας από κοντά την παραλία εκτιμώ ότι άξιζαν και με το παραπάνω τα χρήματα που δαπανήθηκαν…!

Είναι όντως εκπληκτικό το αποτέλεσμα και πλέον η παραλία του Βένους παίρνει άλλη οντότητα και από παραλία των πνιγμών μπορεί κάλλιστα να γίνει σε παραλία…ονείρου!.

Καταλήγοντας ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης ανέφερε: ” Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ σύντομα και με την άμμο που θα αυξηθεί λόγω και των Κυμματοθραυστών μπορεί να γίνει μια πανέμορφη παραλία, η οποία να αποτελεί πλέον την προμετωπίδα για προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, αφού βρίσκεται σε μια περιοχή απείρου κάλλους και μοναδικής ομορφιάς…!”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ