20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ιδιαίτερα γνωστή Παφίτισσα στο Success Story μιλάει για την προσπάθεια απώλειας βάρους (video)

Η νέα εκπομπή του ΣΙΓΜΑ Success Story την οποία υπογράφουν με την παρουσίασή τους ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Μαρία Κορτζιά παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι μέσα από σωστές διατροφικές συμβουλές και πλάνα αδυνατίσματος καταφέρνουν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έχοντας ένα στόχο.

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ θα φιλοξενήσει και η γνωστή συμπολίτισσά μας Άντρη Πηλέα, φιλόλογος στο επάγγελμα, υπεύθυνη Ακαδημιών και Ανάπτυξης στην ιστοσελίδα AthlitikaPress.com του PafosPress.com, διαιτήτρια πετόσφαιρας και αδελφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Πηλέα.

Η εκπομπή θα προβληθεί στο ΣΙΓΜΑ αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 19:15.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Success Story EP2 – Trailer

Don't miss the second episode of 'Success Story'. After Christiana and Georgia's revelations, Andri and Zina take up the baton, writing their own success story!This Saturday 19:15, on Sigma TV.Μην χάσετε το δεύτερο επεισόδια του 'Success Story'. Μετά την αποκάλυψη της Χριστιάνας και της Γεωργίας, τη σκυτάλη παίρνουν η Άντρη και η Ζήνα, γράφοντας το δικό τους success story!Αυτό το Σάββατο, στις 19:15, στο Sigma TV.Nicolas Ioannides, @maria#cambridgeweightplancy #successstory #beyourownhero #sigmatvcy

Posted by Cambridge Weight Plan Cyprus on Wednesday, 3 October 2018

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ