20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Θα σας κλέψει την καρδιά! Τιγράκι στην Πάφο αγκαλιάζει και φιλάει τον κτηνίατρο φίλο του [ΒΙΝΤΕΟ]

Η αγάπη όλα τα νικάει λένε και όχι άδικα.

Ποιός είπε ότι τα άγρια ζώα δεν αντιλαμβάνονται την αγάπη από τον άνθρωπο όταν αυτή δίνεται απλόχερα και με ανιδιοτέλεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθήσαμε στο διαδίκτυο άγρια ζώα όπως τίγρεις και λιοντάρια να αγκαλιάζουν και να φιλάνε τους ανθρώπους που τους πρόσφεραν αγάπη απο τον καιρό που ήταν μικρά.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Pafos ZOO μέσα από ένα βίντεο που θα σας “κλέψει” πραγματικά την καρδιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο βίντεο του Ιούλιου Χριστοφορου κτηνίατρου αλλά και συνιδιοκτήτη του Pafos ZOO το νεαρό τιγράκι η Καλυψώ από την τελευταία γέννα από τίγρεις στο Pafos ZOO φαίνεται να δείχνει με μεγάλο ζήλο την αγάπη της στον φίλο της αγκαλιάζοντάς και φιλώντας τον συμπεριφέροντας όχι σαν τίγρης αλλά σαν μια κανονική ναζιάρα γάτα.

Η αγάπη όλα τα ημερεύει λοιπόν!

Το βίντεο που στάληκε στο PafosPress.com συνοδευόταν με το εξής κείμενο το οποίο λέει πολλά!

“Όταν υπάρχει αγάπη το ζωάκι πάντα το νιώθει όταν έχει μεγαλώσει απο μωρό μαζι σου φαίνεται και το δέσιμο αλλά και η αγάπη που δίνουμε αλλά και παίρνουμε απο ολα τα ζώα μας !! Το συγκεκριμένο τιγράκι έχει μεγαλώσει απο μωρο με τον Ιούλιο Χριστοφορου κτηνίατρο αλλά και συνιδιοκτήτη !!

Μέσα από το πιο κάτω βίντεο φαίνεται η αγάπη και η φροντίδα των ανθρώπων στο PafosZOO αλλά και η αγάπη που παίρνουν πίσω!

Cats gotta do what a cats gotta do..

Posted by Ioulios Xristoforou on Tuesday, 31 October 2017

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ