15.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Θανατηφόρο Πάφου: Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ο Duche Peter – Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Η Αστυνομία λαμβάνει όλα τα μέτρα που πρέπει με σκοπό την ασφαλή διακίνηση οχημάτων και πεζών στους δρόμους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.


%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%89%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1%ce%b5Σε δηλώσεις με αφορμή το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη με θύμα 53χρονο Βρετανό, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως εκείνο που απομένει είναι και οι πολίτες να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ιδιαίτερα να είναι πολύ ευαίσθητοι στα θέματα οδήγησης χωρίς ζώνη, υπό την επήρεια αλκοόλης και σχετικά με μοτοσικλετιστές χωρίς χρήση κράνους .

Αναφερόμενος στο νέο θανατηφόρο, ο κ. Ιωάννου είπε πως ο  53χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, οδηγούσε το όχημά του στην οδό Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πέγεια, από την Πέγεια προς τον Κόλπο των Κοραλίων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε κάποιο σημείο του  δρόμου, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στα αριστερά του δρόμου σε ανάχωμα. Στη συνέχεια το όχημα ανετράπη και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι δεξιά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.

Ο κ.Ιωάννου είπε πως η  Αστυνομία απέκλεισε αμέσως τη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 53χρονο στο Γ.Ν. Πάφου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 53χρονος δεν φαίνεται να φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ